Hoe werkt het?

Ik heb een achtergrond als wijkverpleegkundige  en coach.  Naast mijn praktijk werk ik ook in de GGZ in Alkmaar als cliëntondersteuner. Daarbij help ik mensen het best uit zichzelf te halen, dat geeft me enorm veel voldoening. De goede ervaringen hierbij waren voor mij ook doorslaggevend om dit ook toe te passen in mijn eigen praktijk. Want iedereen kan hier baat bij hebben,  dus jij ook!

Dat kan zijn in de vorm van een gesprek af en toe, waarbij jij je verhaal kwijt kan. Ik geef je duidelijkheid in je situatie, antwoorden op je vragen, adviezen en ondersteuning, waardoor jij weer met een goed gevoel verder kan. Wil je een stapje verder dan kan je een Krachtwerk traject gaan doen van 5 of 10 consulten.

 

Krachtwerk

Ik werk veel met de methode Krachtwerk, waarbij je ondekt wat jouw krachten, talenten en sterke punten zijn. Met die krachten ga je dan je doelen bereiken. Heel logisch eigenlijk. En ook superfijn en positief. De methode is bewezen effectief, evidence based. Je gaat daarbij uit van wat je goed kan, en niet van wat minder gaat, daar haal je ook niet je energie uit. Wel uit je talenten, en iedereen heeft talenten, ook jij.

 

Gratis cadeau

Als je een consult koopt, heb je ook de mogelijkheid om direct een leuk cadeautje voor jezelf erbij te kopen. Op dit moment is dat een leuke hanger incl. kettinkje of een op jouw persoon gemaakte huidolie. De olie maak ik zelf speciaal voor jouw op intuïtie na jouw consult. Houdt de shop in de gaten want er komen regelmatig nieuwe cadeautjes, deze kan je ook los aanschaffen. 

Bij een traject betaal je minder per consult en krijg je het cadeautje gratis! 

 

Voor wie? Voor jou!

De tijd vliegt... voor je het weet zijn we alweer een jaar verder. En nog steeds loop je aan tegen situaties, doe je nog steeds dingen die je eigenlijk niet wilt doen, kamp je nog steeds met onzekerheden en kom je eigenlijk al ploeterend de dagen door. Onbewust doen we nog steeds datgene wat anderen in onze directe omgeving van ons verwachten. terwijl je één ding heel erg zeker weet: je wilt verandering, alleen waar moet je beginnen? 

Bij Jezelf.

We hebben vaak spijt van hetgeen we nagelaten hebben, de dingen die we altijd hadden willen doen, maar nooit hebben gedaan. Want ach, er was een ander verwachtingspatroon of we zijn vastgelopen in een destructieve relatie. Maar ergens diep van binnen, brandt die vlam nog steeds en wil je niets liever dan jezelf hervinden en te bekijken naar wat is het nu wat jij nodig hebt? Het leven is echt kort, we moeten er nu wat van maken. Welke keuze maak jij?