Meer informatie over onze etherische olierollers.

Wat zijn etherische oliën?  Etherische oliën worden gewonnen/gemaakt uit bomen, planten, delen van planten, bloemen en/of vruchten. Etherische oliën zijn aromatische, olieachtige vloeistoffen die vluchtig zijn. Vluchtigheid wil zeggen dat deze oliën redelijk snel verdampen bij blootstelling aan lucht. Dit in tegenstelling tot gewone oliën, zoals sesamolie of olijfolie. Sesamolie gebruik ik dan ook als drager van de etherische oliën, dat is een hele fijne olie voor je huid. De etherische oliën zitten dus vermengd met sesamolie in je roller. Anders zouden ze ook heel snel verdampen en zou het ook te sterk geconcentreerd zijn om direct op je huid te hebben.

Lees meer »

Pak je kans!

Soms zie je een kans... je denkt, dit is iets voor mij! Wat doe je dan? Door sleur en routine reageer je soms dan niet… je moet nog…  zonde! Als je voelt dat iets een goede kans voor jouw is, gun jezelf dan de volgende keer es de tijd om het eens goed te bekijken. Geen tijd?

Lees meer »

Feest!

Dit weekend was het zover: mijn oudste zoon Jason was al in april jarig, maar dit weekend eindelijk zijn inhaalfeestje. Net als bij mijn jongste zoon Dylan hebben we de bungalowtent in de achtertuin gezet, dat past net haha.

Lees meer »

Een nieuwe stap...

Een nieuwe stap is spannend! Dat voel ik vandaag enorm. Net mijn zoon uitgezwaaid, op weg naar de eerste dag op zijn nieuwe school in het voortgezet onderwijs. Een nieuwe stap is ook een stuk loslaten. Dag lagere school, dag magische tijd van fantasie en alles samen doen.

Lees meer »

Durf je?

Je moet maar durven he, maar wat als je er écht iets mee bereikt? Ga je dan wel over die drempel heen en ga je het doen? Voor mij was de beloning hier dat we aan het einde naar beneden mochten tokkelen, superleuk.

Lees meer »

Je pad

Je weet niet waar je pad naartoe loopt. Dat is normaal, maar soms wel onzeker. Ook dat is normaal, je komt er vanzelf! Je mag ontspannen en genieten van je uitzicht onderweg.

Lees meer »

Regen

Een mooie lange wandeling in t bos aan t maken, veel regen maar onder zo'n grote boom kan je fijn schuilen! Liefs!🤗 .

Lees meer »

Humor

Ik weet het hoor, sommige gebeurtenissen voelen alleen maar triest... Toch kan humor je helpen om op een andere manier naar je problemen te kijken, meestal ook van een afstandje. En die afstand, al is die maar klein, helpt je om er iets los van te komen en dus uit je hoofd te komen en weer terug in je hart.

Lees meer »

Zelf soep maken!

Niets lekkerder dan een grote pan zelfgemaakte tomatensoep, daar kom je even van bij. Heerlijk en wat over is kan de vriezer in. Het recept? Heel simpel:

Lees meer »

Woorden

Woorden die je raken, willen je wat vertellen. Je hoort iemand wat zeggen en het doet iets met je. Positief of negatief he, kan allebei. Dit soort berichten van je lijf zijn heel nuttig, je lichaam wil je iets vertellen. Hiernaar luisteren is waardevol. Geef er aandacht aan en probeer te bepalen wat die boodschap is. Je lichaam zal het aangeven als je goed zit.

Lees meer »

Vertrouwen.

Vertrouwen geeft energie, wantrouwen kost je bakken met energie... vertrouwen vind ik echt een werkwoord. Ik streef ernaar om mensen te vertrouwen. Niet door blind te vertrouwen, maar ik geef zo vaak mogelijk wat vertrouwen en kijk wat er gebeurd. Wordt je vertrouwen beschaamd?

Lees meer »

Gewoontes

Verbetering bereik je door goede gewoontes, niet door perfectie. Ik zeg t maar meteen: Perfectie is iets wat je nooit zult bereiken. En pas tevreden zijn als je een doel bereikt hebt, is ook niet leuk he. Hoe fijn is het om al tevreden en gelukkig te zijn als je op de goede weg zit? Omdat je de gewoontes volgt die je uiteindelijk naar je doel zullen leiden?

Lees meer »

Groeien

Veranderen vereist moed, en vertrouwen. In jezelf en de mensen om je heen. Wil je veranderen maar kom je er niet toe? Mediumcoach kan je hierbij helpen. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en ik sta aan je zijde. Je doet het zelf, maar ik sta klaar om je te ondersteunen en je te helpen je weg te zoeken. Je hoeft het niet alleen te doen.

Lees meer »

Glimlach.

Wie maakte jouw aan het lachen dit weekend, of verder terug?  Haal dit gevoel weer es terug en glimlach erbij, vooral op moeilijke momenten. Het leuke is dat jouw brein het verschil niet weet en denkt dat je nu iets leuks meemaakt. Goed voor je humeur en je gezondheid!

Lees meer »

Corona en angst.

Dit is een mooi overzicht van hoe je met de pandemie om kan gaan. Angst komt voort uit de wil om te overleven. Heel goed als signaal, daarna bereik je dat beter door groeien en leren. Wees ook niet te streng voor jezelf he, je angst doet echt zn best om je te helpen, maar weet niet alles wat jij wel weet🙏

Lees meer »

leuk voor de kinderen

Ik zat te bedenken hoe ik mijn zonen van 12 en 14 thuis kan vermaken en opeens bedacht ik me dat ik als kind een knikkerbaan gemaakt had. Wie herinnert zich dat ook nog?

Lees meer »

Een nieuwe start.

Elke dag een nieuwe start, nieuw kansen en nieuwe ideeën. En elke dag ben je een stukje wijzer. Vooral als je blijft leren van het leven. Daar mag je op vertrouwen! .

Lees meer »