Een nieuwe stap...

Gepubliceerd op 18 augustus 2020 om 12:44

Een nieuwe stap is spannend! Dat voel ik vandaag enorm. Net mijn zoon uitgezwaaid, op weg naar de eerste dag op zijn nieuwe school in het voortgezet onderwijs. Een nieuwe stap is ook een stuk loslaten. Dag lagere school, dag magische tijd van fantasie en alles samen doen.

Mijn zoon laat ik vandaag een stukje los, en ik voel een klein verdriet omdat deze tijd nu echt voorbij is. En dat mag er zijn vind ik, want afscheid nemen is een verlies, en daar hoort rouw bij. Hoe meer ik het de ruimte geef, des te beter en sneller verwerk ik het.

En dan komt er een nieuwe tijd aan, met nieuwe uitdagingen, nieuw plezier en nieuwe fantasieën. Dat weet ik en daar vertrouw ik op. Nu voel ik me nog even melancholiek en ongerust terwijl ik mijn zoon uit de steeg zie verdwijnen. Succes lieverd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.